Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: 061-360-3953 0630-835-7943

lecktibor@freemail.hu

A gázkészülék szerviz és a tudatosság

A gázkészülék szerviz és a tudatosság
Kategória: Blog

A gázkészülék rendszeres szervizének elhanyagolását senki nem engedheti meg magának. Ez nem csupán fölösleges rizikótól kíméli meg a gázkészülék tulajdonosokat és biztosítja a készülék megbízható működését, de költséghatékony intézkedés is. Szezononként legalább egyszer fontos, hogy gázszerelővel átnézessük a berendezésünket és meggyőződjünk arról, hogy minden szabályosan, biztonságosan működik.

Ha ezt nem tesszük meg, kihagyjuk a gázkészülék szervizt, többletköltségekkel, váratlan balesetekkel számolhatunk. Ha ezt megtesszük, még ahhoz is hozzájárulhatunk, hogy növeljük a gázkészülék üzemidejét és ennél fogva kevesebbet kell költeni a készülék cseréjére/javítására is. Az sem mindegy, hogy mennyit fizetünk a fűtésre. Ha a gázkészülék nem működik kielégítően, előfordulhat, hogy csak falja az energiát ugyanolyan hatékonyság mellett.

Ugye ezt Ön sem szeretné? Aggodalmaskodás, kellemetlen meglepetések és súlyos összegek kifizetése helyett forduljon hozzánk bizalommal, és ellenőriztesse gázkészülékét szerviz során, rutinos gázszerelőkkel!

Comments are closed.