Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: 061-360-3953 0630-835-7943

lecktibor@freemail.hu

Gázkészülék javítás- bekötés

Meghibásodott gázkészüléke?

Profi és megbízható szakemberre van szüksége új készüléke bekötéséhez?

Hívjon minket, hogy Segíthessünk!

0630-835-7943

 

Gázkészülékek javításaA legtöbb technikai berendezésre, gázkészülékre rendeltetéstől függetlenül jellemző, hogy időről-időre elromolhat és különböző rendellenes jelenségek fordulhatnak elő, melyeket, ha nem orvosolunk időben, súlyos következményekkel és életveszélyes helyzetekkel járhatnak. A különböző meghibásodások esetében mindig forduljunk szakemberhez, aki a megfelelő szaktudásának köszönhetően pontosan és precízen megoldja a problémát, míg egy laikus számára igen veszélyes lehet egy-egy gázkészülék és rendszer.

Amennyiben a hibajelenség a garanciális időn belül jelentkezik, érdemes a márkaszervizhez fordulni egy-egy hibával, azonban ennek lejárta után bízzuk a karbantartási és javítási folyamatokat megbízható gázszerelőre.

Gyakori javítási folyamatok:

– Gázkészülék biztonságtechnikai felülvizsgálata
– Általános karbantartás
– Alkatrészproblémák megoldása
– Rendszerhibák elhárítása
– Gázkészülékek vízkőtelenítse
– Súlyosabb problémák és speciális esetben egyéb szolgáltatások

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és megbízható, naprakész szaktudással rendelkező gázszerelő szakemberekként minden probléma megoldásában és a javítási munkálatokban állunk rendelkezésére!

0630-835-7943

A gázkészülékek karbantartásának fontossága

Gázkészülékek karbantartásaA gáz fontos szerepet tölt be a háztartások nagy részében még ma is. A különböző gázkészülékek valószínűleg annak köszönhetik fennmaradásukat, hogy kényelmet biztosítanak a fűtés és a meleg víz előállításában, egyszerű az üzembe helyezésük, az üzemeltetési költségük pedig alacsony.

A gázvezetékek a föld alatt futnak, így az ellátás maximális és nem szünetel, ellentétben az elektromos berendezésekkel, hiszen ebben az esetben akár egy vihar is tönkreteheti az áramellátást.

A gázt többmilliárdan használják az egész világon, fűtésre, főzéshez, világításhoz, meleg víz előállításához és még sorolhatnánk, egyszóval a gázkészülékek mindennapi igényeinket elégítik ki, ám a mindennapi használat során előfordulhatnak meghibásodások. Érdemes ilyen esetekben gázszerelő segítségét kérnünk a gázkészülék javítás elvégzése érdekében.

Önnek is gázszerelő segítségére van szüksége? Nálunk a legszakképzettebb szakemberek állnak a szolgálatára. Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítségünkkel a gázkészülék javítás gyerekjáték lesz!

0630-835-7943