Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: 061-360-3953 0630-835-7943

lecktibor@freemail.hu

A gázszivárgás veszélyei

A gázszivárgás veszélyei

Otthonunkban fontos gyakran ellenőrizni a gázkészüléket, a kéményt, vagy az elszívó rendszert, mivel azok meghibásodása súlyos balesetet eredményezhet. Szükség esetén bízzuk profikra a veszélyek elhárítását, és hívjunk gázszerelőt.

A földgáz koncentrációja öt százalék alatt még nem veszélyezteti az ember egészségét, azonban ha magasabb arányban megjelenik a levegőben, akkor már fennáll a kockázat. Ennek külső jele, hogy nehezebben lélegzünk.

Vigyázat! Ha a gáz koncentrációja eléri az öt és tizenöt százalék közötti értéket a levegőben, és nyílt láng van a közelében, akkor be is lobbanhat!

Ha gázszagot érzünk, vagy gázszivárgást tapasztalunk, tilos bármilyen elektromos készüléket használni, amely szikrát vagy lángot okozhat! Menjünk inkább biztosra, és hívjunk szakképzett gázszerelőt, aki a gázszivárgás mérés után orvosolni tudja a problémát.

A gázberendezést nem szabad házilag szerelni. A karbantartást mindig bízzuk profi gázszerelőre, aki speciális szerszámokkal gyorsan és könnyedén el tudja hárítani a hibát.

Előzze meg Ön is a gázszivárgást, keresse szakképzett gázszerelő kollégáinkat!

Comments are closed.