Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: 061-360-3953 0630-835-7943

lecktibor@freemail.hu

A megfelelő légellátás biztosítása gázkészülékeinknek

A megfelelő légellátás biztosítása gázkészülékeinknek

A különböző típusú gázkészülékek a légellátás szükségessége szerint is kategorizálhatóak, amely szerint a készülékek lehetnek:

  •  Elvezetés nélküli nyílt égésű készülékek, pl.: gáztűzhely
  •  Égéstermék elvezetéssel rendelkező nyílt égésű készülékek, pl.: vízmelegítők, kazánok, nyílt égésű cirkók, stb.
  •  Zárt égésterű készülékek, melyek működéséhez szükséges levegőt a szabadból nyerik és az égéstermékek elvezetése is ilyen módon történik, pl.: konvektorok, gázkazánok, stb.

A különböző konstrukciók hibátlan és biztonságos működése érdekében kiemelten fontos, hogy a megfelelő légellátást biztosítsuk, hiszen amennyiben nem jut a működéshez szükséges levegőhöz a készülék, valamint az égéstermékek nem távoznak a helyiségből megfelelően, illetve visszaszívódnak, komoly veszélyeket eredményezhetnek.

A megbízható és funkcionálisan kielégítő légellátási rendszer kialakítása és rendszeres karbantartása során kérjük mindig szakértő gázszerelő segítségét! Tekintse meg weboldalunk bővebb információit a gázkészülékekkel kapcsolatban, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és profi gázszerelőink készséggel állnak mindenben a rendelkezésére, hogy otthona gazdaságosan fenntartható legyen!

Comments are closed.