Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: 061-360-3953 0630-835-7943

lecktibor@freemail.hu

A szén-monoxid mérés fontossága és gyakorisága

3 május 2016
 május 3, 2016
A szén-monoxid mérés fontossága és gyakorisága

Modern világunkban sajnos a statisztikák még mindig azt mutatják, hogy a balesetek és mérgezéses esetek kiváltó okai között számos esetben a szén-monoxid mérgezés szerepel, amely a rosszul bekötött vagy hibásan működő berendezéseknek köszönhető. A szén-monoxid mérgezés enyhébb esetekben rövid időn belül múló, károsodásmentes tüneteket produkál, azonban megannyi esetben halálos végkimenetelű is lehet egy-egy mérgezéses eset, ezért elengedhetetlen, hogy rendszeresen ellenőriztessük gázkészülékeinket.

A gázzal üzemeltetett fűtő, főző és vízmelegítő berendezések rendszeres karbantartásával és ellenőrzésével megelőzhető a gázszivárgás, valamint időben orvosolható a rendszer hibája. A szén-monoxid mérés rendszeressége mellett kiemelten fontos, hogy használjunk szén-monoxid érzékelő berendezéseket is, melyek segítségével megelőzhetek az esetleges balesetek, valamint minden esetben kérjük szakértők segítségét a megbízható végeredmény érdekében!

Válasszon profi gázszerelőket és a szén-monoxid méréssel, illetve készülék karbantartással kapcsolatos munkálatokkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, valamint bővebb tájékoztatásért és tanácsadásért keressen minket elérhetőségeinken!

Comments are closed.