Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: 061-360-3953 0630-835-7943

lecktibor@freemail.hu

A szénmonoxid mérésről bővebben

A szénmonoxid mérésről bővebben
Kategória: Blog

A szénmonoxid, ami olyan aljasan támad, hogy észre sem veszi az ember és már be is következett a baj. A szénmonoxid szivárgást sok tényező okozhatja, amelyeket nem árt tudni, hogy mindig biztonságban érezzük magunkat, természetesen amellett, hogy időt szakítunk a szénmonoxid mérésre is.

A gyakori szénmonoxid források lehetnek eldugult kémények, vagy olyan helységek, ahol rosszul szellőző olaj, illetve fatüzelésű fűtőberendezésekkel fűt az ember, vagy ha a fűtőberendezés nem rendeltetésszerűen működik, akkor is kialakulhat szénmonoxid szivárgás. Ezen kívül egy sérült kazán, amelynek esetleg rossz a tömítése, valamint egy helytelenül működtetett vízmelegítő is okozhat bajt. A rendszeres szénmonoxid mérés során szakembereink ezeket a helyeket is megvizsgálva tájékoztatják ügyfeleiket, a még nagyobb biztonság elérése érdekében.

A szénmonoxid mérés fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, ugyanis egy ilyen mérgezés az enyhébb tünetektől, a komolyabb mérgezésekig is fajulhatnak, amelyeknek halálos kimenetelük is lehet.

Legyen rendszeres a szénmonoxid mérés az Ön háztartásában is, szakembereinket keresse bizalommal!

Comments are closed.