Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: 061-360-3953 0630-835-7943

lecktibor@freemail.hu

Elengedhetetlen a gázbojler rendszeres ellenőrzése!

Elengedhetetlen a gázbojler rendszeres ellenőrzése!

Manapság egyre többet hallani olyan súlyos szén-monoxid mérgezésekről, ami akár az életet is veszélyezteti. Mi segítünk Önnek abban, hogy otthonában mindig biztonságban érezhesse magát, és családját. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáértő gázszerelőt hív!

A rendszeres gázkészülék felülvizsgálattal, gázbojler ellenőrzéssel elkerülhető a szén-monoxid mérgezés, hiszen szakavatott gázszerelőink szakszerűen átnézik, kitisztítják és javítják gázbojlerét, hogy az a lehető legbiztonságosabban működhessen. Az évenkénti ellenőrzés, gázbojler javítás nemcsak a lakók egészsége szempontjából elengedhetetlen, hiszen így a gázbojler még tovább is működhet. A rendszeres ellenőrzéssel az esetleges meghibásodások is könnyen kiküszöbölhetőek, így nem kell többet fizetni, ha már nagy a baj.

Emellett fontos hangsúlyozni, hogy mindig szakképzett gázszerelőt hívjunk, hiszen több készülék esetén is garanciális feltétel, hogy szakmabeli építse be a készüléket.

Mi tudunk segíteni Önnek abban, hogy a gázbojler mindig biztonságos legyen. Keressen fel minket és gázszerelőink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, hogy Ön és családja biztonságban érezhesse magát otthon!

Comments are closed.