Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: 061-360-3953 0630-835-7943

lecktibor@freemail.hu

Eljött a fűtés szezon, spóroljon gázkonvektorral!

gazkonvektor

A hideg tél nemsokára bekövetkezik, a fűtési szezon egy ideje elkezdődött. A gázkonvektor egy ismert, ideális eszköz a fűtésre, főleg, ha kisméretű lakásokról, üzletekről, hétvégi házról, irodáról van szó. Sok előnye közül az egyik, hogy rendkívül olcsó üzemeltetni. A biztonság is fontos szempont, gázkonvektorok javításánál a gázszerelő könnyedén tudja mérni a gázszivárgást is.

A gázkonvektor hatásfoka 90%, ez pedig megegyezik egy olyan fűtőkészülék hatásfokával, mely nem kondenzációs. Az üzemeltetése viszont olcsóbb, hiszen csak azt a helyiséget fűtjük, ahol tartózkodunk. Ráadásul a gázkonvektorok szerelési költsége is, a meghibásodástól függően, viszonylag alacsony.

Kétféle, parapetes és kéményes kivitelben lehet kapni a gázkonvektorokat, azonos elvekkel működnek. Ún. „piezoelektromos” gyújtása van, aminek következtében könnyen kezelhető, a készüléket egyszerűen be tudjuk gyújtani. A készülék üzemeltetésének biztonságát a termo-elektromos égésbiztosítás ellenőrzi, így ha gázkimaradás történik, a kikapcsolás automatikus. Profi gázszerelő az ilyen hibákat könnyedén javítja.

Azon konvektoroknak, melyek öntöttvasból készültek, s égőkamrásak, magasabb a hatásfokuk, és a hőt a környezetnek egyenletesebben adják át. A gázkonvektor további előnye, hogy nem kell hozzá elektromos áram, valamint nem fagyveszélyes.

Válasszon Ön is magas színvonalú, kiváló minőségű gázszerelési szolgáltatásaink közül, és javíttassa gázkonvektorait tapasztalt gázszerelővel! Keressen minket bizalommal!

Comments are closed.