Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: 061-360-3953 0630-835-7943

lecktibor@freemail.hu

Gázkészülék szerelés és szerviz

Gázkészülék szerelés és szerviz

Megbízható szakembert keres? Elege van abból, hogy magas munkadíjakra kell költenie a pénzét? Szeretne végre olyan szolgáltatást igénybe venni, ahol az Ön érdekeit tartják szem előtt és nem kell attól tartania, hogy esetleg becsapják?

Cégünk pontosan az ilyen üzletpolitikát szeretné elkerülni, mert tisztában vagyunk vele, hogy az elégedett ügyfélnél nem kell jobb reklám. Szolgáltatásaink között megtalálhatók az olyan alapvető tevékenységek, mint a gázkészülékek szerelése, illetve szervize. Vállaljuk szinte az összes típusú gázkészülék javítását, így nyugodtan hívjon minket, ha gázbojler, cirkó, gázkonvektor vagy akár cserépkályha van otthonában, nekünk nem jelent akadályt!

Szakembereink minden esetben lelkiismeretes munkát végeznek. Hívjon minket bizalommal, Budapest egész területén foglalkozunk gázkészülékekkel. Különösen fűtési szezon előtt érdemes átvizsgáltatnia gázkészülékeit és igénybe venni szerviz szolgáltatásunkat, hogy biztonságosan működő fűtőberendezésekkel indíthassa a hűvösebb hónapokat.

Keressen fel minket, ha gázkészüléke javításra vagy szervizre szorul, bennünk nem fog csalódni!

Comments are closed.