Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: 061-360-3953 0630-835-7943

lecktibor@freemail.hu

Gázkészülékek téli fűtési szezonra való felkészítése

Gázkészülékek téli fűtési szezonra való felkészítése

A fűtési szezon megkezdése előtt sokan gondolják magától értetődőnek a készülék üzembiztonságát és hibátlan működését, azonban egy-egy meghibásodott gázkészülék nem csupán költségeinket terhelheti meg, de komoly egészségügyi problémákhoz, vagy akár halálos kimenetelű gázmérgezéshez is vezethet. A gázkészülékek karbantartása és javítása során minden esetben forduljunk gázszerelő szakemberhez!

A gázkészülékek téli fűtési szezonra való felkészítése során a gázszerelő szakember átvizsgálja a készüléket, felméri az állapotát, valamint a szükséges javítási munkálatokat elvégzi, legyen szó állandó lakhelyről, magánotthonokról, nyaralókról vagy céges ingatlanok gázkészülékeiről. Továbbá, amennyiben szükséges, a gázszerelő feladata a fűtési szezon megkezdése előtt cserélni és üzembe helyezni a készüléket, valamint a fűtési rendszert, így a tulajdonosok és felhasználók a hűvösebb évszakokban is biztonságban élvezhetik a kellemes meleg légkört.

A gázkészülékek téli fűtési szezonra való felkészítésével kapcsolatban, valamint egyéb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és profi szakembereink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Comments are closed.