Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: 061-360-3953 0630-835-7943

lecktibor@freemail.hu

Hibás gázkészülékek veszélyei

Hibás gázkészülékek veszélyei

Minden gázkészülék veszélyes lehet magunkra és környezetünkre egyaránt, különösen, amennyiben elhanyagolt, nem megfelelő módon karbantartott vagy üzemeltetett készülékekről van szó. A rendszeres időközönként karbantartott és szükség esetén javított gázkészülékekkel megóvhatjuk szeretteink és saját testi épségünket, hiszen a beüzemelés során a gyártó a megfelelő használati utasítást biztosítja, valamint a szakemberek a hibátlan üzembe helyezést, azonban az évek múlásával a karbantartásról nekünk kell gondoskodnunk.

Gázkészülékek veszélyei:

  •   Gázszivárgás: Különösen veszélyes lehet az egészségre nézve, valamint akár halálhoz is vezethet.
  •  Robbanás veszély: Viszonylag kis mennyiségű gáz előidézheti a legkisebb gyújtóhatásra, amely súlyos anyagi károkat vagy személyi sérülést is okozhat.
  • Égéstermékek elvezetése: A nem megfelelő módon kivitelezett elvezető rendszernek köszönhetően az égéstermékek légzészavart, fejfájást vagy fulladást is okozhatnak.

Gondoskodjon gázkészülékének rendszeres karbantartásáról és kerülje el ezzel a komoly anyagi károkat, vagy személyi sérüléseket, melyhez kérje sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítségét! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Comments are closed.