Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: 061-360-3953 0630-835-7943

lecktibor@freemail.hu

Hogyan keressünk gázszerelőt?

31776567 - repairman fixing a gas water heater with a screwdriver
Kategória: Blog

Egy profi gázszerelő aranyat ér! Ez a megállapítás csöppet sem túlzás, hiszen ha jól választunk szakembert, akkor még idejében lehetőségünk nyílik tájékozódni a lakáson belüli vezetékek és készülékek állapotáról. Ezért érdemes még jócskán a fűtési szezon előtt elvégeztetni az esetleges gázkészülék felülvizsgálattal kapcsolatos karbantartási munkálatokat.

 

Így könnyedén megspórolhatjuk akár a rosszul beállított készülékek magas fogyasztását, akár a baleset következtében történő javítást. A gázkészülékek javítása tehát csöppet sem nélkülözhető dolog, hiszen a rosszul karbantartott gázkészülék meghibásodásának következtében történő balesetért a tulajdonos a felelős, ráadásul ilyen esetben a biztosító sem fizet kártérítést. Ha gázszerelőt keresünk a gázkészülékek felülvizsgálatára lehetőség szerint érdemes több helyen is érdeklődni.

 

Ne késlekedjen egy percet sem a gézkészülékek felülvizsgálatával, hanem végeztesse el a lehető leghamarabb! Vegye igénybe cégünk profi gázszerelő gárdájának szolgáltatásait, és lépjen velünk kapcsolatba a feltüntetett elérhetőségeinken!

Comments are closed.