Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: 061-360-3953 0630-835-7943

lecktibor@freemail.hu

Mire ügyeljünk a gázkészülék cseréjekor?

gazkeszulekcsere

A gázkészülékek szerves részét képezik egy háztartásnak, hiszen a meleg víz tisztálkodáshoz, mosáshoz, főzéshez, takarításhoz és fűtéshez is elengedhetetlen. Amennyiben a gázszerelő tanácsát követve szeretnénk lecserélni elöregedett készülékünket, vagy csupán egy korszerűbbet vásárolni, érdemes a választás előtt néhány dolgot mérlegelni.

  • Mekkora teljesítményű készülékre van szükségünk, mekkora az energiaigénye, mennyire megbízható, milyen garancia van rá és a károsanyag kibocsátásának mértéke sem utolsó szempont.
  • A nyílt égésterű gázkazánok a helyiség levegőjéből jutnak az égéshez szükséges oxigénhez, míg a zárt égésterűek külön kialakított kéményrendszer segítségével a szabadból jutnak oxigénhez.
  • A modernebb, kombi készülékek azért előnyösek, mert rájuk bízhatjuk a fűtést és a melegvíz előállítását is. A kombi gázkazánokkal helyet spórolunk és költséghatékonyabbá is tehetjük a háztartást.
  • Az extra funkciók közé tartozik a külső hőmérséklet érzékelő, szabályozhatóság és az energiatakarékos működés.

Ha megtaláltuk a megfelelőt, egy gázszerelő szakember segítségével üzembe is helyezhető a készülék. Szakszerű segítségért bátran forduljon hozzánk!

Comments are closed.